KÖK GÖTEBORG

Hos oss hittar du fina kök Göteborg​

Är du på jakt efter ett nytt kök Göteborg? Då har du hittat rätt. Hos oss på Köksmetropolen har vi stora, fina och egendesignade​ kök Göteborg​för att passa allas olika smaker och stilar. Kom in till vår butik i Göteborgs hjärta och se vårt stora utbud av kök Göteborg.

​Exklusiva kök Göteborg

Kom in och kika på Köksmetropolens stora utbud av fina ​kvalitetskök​som finns i olika material, färger och utseenden. Vi har kök för alla smaker och stilar, alla med individuell funktionalitet. Du kan se, känna på och jämföra våra läckra, exklusiva kök Göteborg samtidigt som du får god service av våra medarbetare. Vi har lång erfarenhet i branschen och ger dig en professionell rådgivning samt en specialanpassad kökslösning bara för dig.​ 

Vår målsättning är att du ska trivas med ditt nya kök och därför utför vi vårt arbete på bästa sätt för att tillmötesgå dina önskemål. Köket är husets/lägenhetens centrum och därför är det viktigt att allt blir som man önskar sig.

Vi vill du ska vara nöjd med ditt val av kök Göteborg

Vår målsättning är att hålla högsta möjliga kvalitet på våra kök Göteborg och vill endast erbjuda våra kunder det bästa på marknaden. Vi når upp till våra högt ställda krav för kundnöjdhet och kan med stolthet säga att du kommer lämna vår butik med ett leende på läpparna när du tänker på hur bra ditt nya kök kommer att passa i ditt boende. Med ett nytt kök från Köksmetropolen kan du få individuellt anpassad design och tryggheten från en leverantör som inte tummar på kvalitén. Du kan läsa mer och se fler bilder på våra olika kök ​Ballerina, ​Boman ​och ​Rational​ för att få fler idéer och inspiration till hur du vill ha ditt kök Göteborg.

Kontakta oss för att se våra kök Göteborg

Boka ett möte​ med oss och titta på våra kök Göteborg. Genom att boka ett möte får du en genomgång av dina önskemål till ditt nya kök, i vår butik i Göteborg. Vi hjälper gärna till med tips och råd för att matcha dina behov av ett ​​kök Göteborg. Du kan även​ kontakta oss​ vid frågor av våra kök Göteborg.

BESÖKSADRESS
Engelbrektsg. 67

402 26 GÖTEBORG​

E-post: info@koksmetropolen.se

Telefon: 031-20 37 96
Fax: 031-20 45 39

ÖPPETTIDER
Mån-Fre 10:00-18:00

Lördag 10:00-15:00​