Vi hjälper dig att byta kök

Köksmetropolen försäljnings AB etablerades 1978. Efter 35 år i branschen har vi fått förtroendet att leverera kök till många medvetna och noggranna kunder. Eftersom vi alla är olika och har olika önskemål, så har vi valt att arbeta ihop med ett stort antal leverantörer.


Att byta kök kan verka krångligt och svårt, men när du väljer att byta kök genom oss får du inte bara skåp, bänkskivor och allt annat material du behöver. Du får dessutom vår personliga service och vårt gedigna kunnande!


När du bestämt dig för att byta ut ditt gamla kök erbjuder vi professionell rådgivning - från idé till färdigt kök! Våra hantverkare hjälper dig med en helhetslösning, utan kompromisser.


Vi kan erbjuda exklusiva kök och mellanklasskök till verkligt bra pris tack vare våra låga runtkostnader.

Efter snart 35 år i branschen har vi den kunskap som krävs när det gäller kök i Göteborg med omnejd.​

​Våra samarbetspartners/leverantörer har vi valt med omsorg och dessa är var och en ledande inom sitt område. Våra kök tillverkas exklusivt för er enligt ritningar som våra konsulenter har skapat. Färdiga skåp levereras hem till er på utsatt tid.


KÖKSMETROPOLEN är ett familjeföretag som startades 1978 av Arno och Maria. Idag drivs företaget av deras son, Marc Jansson och vänder sig till privatpersoner i Göteborg, Borås, Halland och Bohuslän.

BESÖKSADRESS
Engelbrektsg. 67

402 26 GÖTEBORG​

E-post: info@koksmetropolen.se

Telefon: 031-20 37 96
Fax: 031-20 45 39

ÖPPETTIDER
Mån-Fre 10:00-18:00

Lördag 10:00-15:00​